Livet er fedt tv2 play

Livet er fedt – 20 år efter – TV 2 PLAY

11. jan. 2021 — Merethe, Allan, Marianne og Line var datidens realitystjerner i ‘Livet er fedt’. En serie, som så dagens lys for 20 år siden.

Merethe, Allan, Marianne og Line var datidens realitystjerner i ‘Livet er fedt’. En serie, som så dagens lys for 20 år siden. Her fulgte vi med i…

Livet er fedt – 20 år efter – TV

Livet er fedt – dansk dokumentar – TV 2

Livet er fedt – 20 år efter. Hvordan gik det Merethe, Line, Allan og Marianne, der for 20 år siden var datidens realitystjerner? Se med på TV 2 PLAY.

Ole Kolster og deltagerne fra ‘Livet er fedt’ mødes igen 20 år senere – hvordan er det gået med kampen mod vægten?

Livet er fedt – 20 år efter: Gensynet – S1:E1 • 39 min – TV 2 PLAY

Livet er fedt – 20 år efter: Gensynet – S1:E1 • 39 min – TV 2 PLAY

Merethe, Allan, Marianne og Line var datidens realitystjerner i ‘Livet er fedt’. En serie, som så dagens lys for 20 år siden.

Merethe, Allan, Marianne og Line var datidens realitystjerner i ‘Livet er fedt’. En serie, som så dagens lys for 20 år siden. Her fulgte vi med i…

‘Livet er fedt’-holdet vender tilbage til tv-skærmen – 20 år senere

‘Livet er fedt’-holdet vender tilbage til tv-skærmen – 20 år senere – TV 2

4. jan. 2021 — ‘Livet er fedt – 20 år efter’ har premiere mandag 11. januar klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY. Desuden genudsendes de fire første ‘Livet er …

Merethe, Allan, Line og Marianne ser i en ny todelt dokumentar tilbage på, hvordan livet har formet sig siden deres ophold på Ubberup Højskole i 2001.

Gensyn med de medvirkende i ‘Livet er fedt’ fra 2001 – TV 2

Livet er fedt – 20 år efter | Se serien online hos TV 2 Play

Afspil nu på TV 2 Play | Merethe, Allan, Marianne og Line var datidens realitystjerner i ‘Livet er fedt’. En serie, som så dagens lys for 20 år siden.

Afspil nu på TV 2 Play | Merethe, Allan, Marianne og Line var datidens realitystjerner i ‘Livet er fedt’. En serie, som så dagens lys for 20 år siden. Her fulgte vi med i deres hårde kamp mod overvægt. Nu har alle fire sagt ja til igen at invitere danskerne med indenfor.

Livet er fedt – 20 år efter | TV 2 | By TV 2 | Facebook – Facebook

Livet er fedt – 20 år efter – TV 2 følger op TV 2 TV 2 Play

2. jan. 2021 — livet er fedt 20 år efter. Foto: United Production/TV 2. Det er 20 år siden, at Danmark kom på fornavn med Merethe, Line, Marianne og Allan.

Det er 20 år siden, at Danmark kom på fornavn med Merethe, Line, Marianne og Allan. Helt tæt fulgte vi deres kamp mod de overflødige kilo. Nu skal vi se hvordan det går dem i dag

Livet er fedt – 20 år efter | TV 2 Danmark | Fightere – Facebook

For 20 år siden fulgte hele Danmark hendes vægttab, men i dag aner hun ikke, hvad hun vejer | TV SYD

TV 2 har nu fulgt Line og tre af de andre deltagere i ‘Livet er fedt – 20 år efter’. I dag ser Line Stausgaard Hansen tilbage på Ubberup Højskole med stor …

Line Stausgaard Hansen fra Horsens blev landskendt i 2001, da hun deltog i programmet ‘Livet er fedt’. Nu fortæller hun, hvordan hun har det i dag.

Keywords: livet er fedt tv2 play